Menu
EUR
Het onstaan van Horsewatch

Het onstaan van Horsewatch

By: Claire Comments: 0

Horse Watch is ontstaan uit een behoefte die tijdens internationale wedstrijden duidelijk werd. Ons team voelde zich onrustig omdat we onze paarden niet konden zien in de wedstrijdstallen, in tegenstelling tot thuis. We wilden weten of ze rustig stonden, of ze 's nachts lagen, en of ze aten. Het gemis van een betrouwbare manier om onze paarden te monitoren bracht ons ertoe om een innovatief camerasysteem te ontwikkelen. Met oog voor draagbaarheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak ontstond het idee van Horse Watch.

Het product dat we verkopen is een compleet draagbaar camerapakket dat speciaal is ontworpen voor paardenmonitoring. Ons pakket bestaat uit draadloze camera's en een geïntegreerde portable router met 4G-functionaliteit, waardoor je jouw paarden overal in de gaten kunt houden. De lange accuduur van de camera's en de mogelijkheid om ze op te laden met een powerbank zorgen ervoor dat je nooit offline hoeft te zijn.

Het Horse Watch cameraset wordt compleet gebruiksklaar geleverd, inclusief een 4G prepaid simkaart met standaard 1 GB data. De eenvoudige app waarmee je live kunt meekijken en je paarden kunt observeren, biedt directe connectiviteit en gemak. De compacte camera is voorzien van een krachtige magneet en een verstelbare voet, waardoor je de camera eenvoudig kunt ophangen aan elk metalen frame in elke stal. De flexibele kop van de camera kan gemakkelijk worden gedraaid naar de gewenste stand, zodat je jouw paard optimaal in de gaten kunt houden.

Kies voor het Horse Watch Draadloos Bewakingssysteem en geniet van veiligheid, vertrouwen en gemak bij het monitoren van jouw kostbare bezit. Ontdek de vrijheid van paardenbewaking met ons alles-in-één pakket!

ONZE PAKKETTEN:

[products=blog_hetonstaan]

 


Comments (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
Order for another €50,00 and receive free shipping
0
Compare
Start comparison

Leave a comment

Your email address will not be published

This product has been added to your cart
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »