Menu
EUR
Innovatieve Paardenbewaking: De Grootste Troef voor Internationale Wedstrijdruiters

Innovatieve Paardenbewaking: De Grootste Troef voor Internationale Wedstrijdruiters

By: Claire Comments: 0

Als internationale wedstrijdruiter is een zorgvuldige monitoring van je paarden tijdens meerdaagse wedstrijden van essentieel belang. Met ons geavanceerde Horse Watch mobiele camerasysteem kun je op elk moment real-time toezicht houden op je paarden, zelfs wanneer je niet fysiek aanwezig bent.
Naast het observeren of je paarden rustig zijn, biedt ons pakket extra functionaliteiten die van onschatbare waarde zijn. Zo kun je controleren of je paard klaar is om getraind te worden en of het goed eet, wat bijdraagt aan de gemoedsrust van iedere ruiter.
Met de mogelijkheid om het account en de app te delen met grooms, wordt het monitoren van je paarden een gedeelde verantwoordelijkheid. Ons systeem wordt gebruiksklaar geleverd, waardoor enkel het installeren van de app, inloggen met een op maat gemaakt account en het ophangen van de camera via de magnetische bevestiging nodig is. Gemakkelijker kan het niet zijn!
Tevens bieden we staldeursensoren aan, die waarschuwingen geven bij ongewenste toegang. We kunnen zelfs instellen dat elke menselijke vorm die de stal betreedt wordt vastgelegd. Voor paarden die geneigd zijn uit te breken, is dit systeem een onmisbare tool die altijd waarschuwt voor mogelijke calamiteiten.
Met ons innovatieve paardenbewakingspakket bieden we niet alleen gemoedsrust, maar ook een essentiële set tools voor zowel veiligheid als prestatiebewaking op de belangrijkste momenten van je wedstrijdseizoen.

ONZE PAKKETTEN:

[products=blog_hetonstaan]


Comments (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
Order for another €50,00 and receive free shipping
0
Compare
Start comparison

Leave a comment

Your email address will not be published

This product has been added to your cart
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »