Menu
EUR

Disclaimer

Disclaimer voor https://www.horse-watch.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van https://www.horse-watch.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Horse Watch. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Horse Watch is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Horse Watch.

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Horse Watch te mogen claimen of te veronderstellen.

Horse Watch streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. Horse Watch aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van https://www.horse-watch.nl op deze pagina.

Privacy gebruik camera

Bij het gebruik van ons bewakingssysteem in omgevingen zoals wedstrijdstallen is privacy van essentieel belang. Om de privacy van mededeelnemers en voorbijgangers te respecteren, raden wij ten zeerste aan om de privacy modus van de camera app te gebruiken.

De privacy modus, beschikbaar in onze camera app, zorgt ervoor dat de camera geen geluiden opneemt en geen beelden opslaat. Deze instelling is ideaal voor situaties waar discretie vereist is, zoals in een drukke omgeving zoals een pension- of wedstrijdstal.

Daarnaast adviseren wij om de camera alleen te richten naar de stal en niet naar gangpaden of openbare ruimtes waar mensen zich begeven. Door de camera op de juiste manier te positioneren, kun je de privacy van andere personen veiligstellen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van ons Horse Watch systeem.

Wij waarderen jouw begrip en medewerking bij het waarborgen van de privacy en respect voor anderen tijdens het gebruik van ons product.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »