Menu
EUR

KPN PREPAID SIMKAART | EUROPA - GEEN CONTRACT, GEEN GEDOE - EENVOUDIG

COMGATE PREPAID SIMKAART | EUROPA - GEEN CONTRACT, GEEN GEDOE - EENVOUDIG OPWAARDEREN

Met de bijgeleverde Comgate Prepaid IoT simkaart op basis van KPN IoT kunt u zorgeloos gebruik maken van snel mobiel internet in Europa via het netwerk van KPN. Dit betekent dat u dekking heeft via alle roaming partners van KPN in de EU. De simkaarten worden geleverd inclusief beheer portaal

De Comgate Prepaid IoT simkaarten zijn beschikbaar vanaf 100MB tot maar liefst 25 TB en beschikbaar voor Europa en voor Nederland. Voor alle simkaarten geldt dat deze vanaf moment van activatie 1 jaar houdbaar zijn. U kunt zelf eenvoudig in onze beheer portal uw tegoed opwaarderen.

Comgate Prepaid IoT simkaart – Europa

De Comgate Prepaid IoT simkaart is ideaal wanneer u inzicht wilt houden op uw data verbruik. Met de Comgate Prepaid Data simkaart op basis van KPN IoT kunt u zorgeloos gebruik maken van snel mobiel internet in Europa via het netwerk van KPN. Dit betekent dat u dekking heeft via alle roaming partners van KPN in de EU. Deze simkaart wordt geleverd inclusief beheer portal waar u inzage heeft in het data tegoed en de houdbaarheid. Middels de portal kunt u eenvoudig uw tegoed opwaarderen. Bij een opwaardering neemt u het data- & dagen tegoed mee naar de nieuwe periode. U heeft tevens de mogelijkheid om een automatische refill van de data in te stellen. Kiest u voor de Comgate Prepaid IoT simkaart Europa, dan kiest u voor eenvoud en beheersbaarheid.

Verschillende bundels

De Comgate Prepaid simkaarten zijn beschikbaar vanaf 50 MB tot maar liefst 25 TB en beschikbaar voor Europa en voor Nederland. Voor alle simkaarten geldt dat deze vanaf moment van activatie 1 jaar houdbaar zijn. U kunt zelf eenvoudig in onze management portal uw tegoed opwaarderen.

De voordelen op een rij

  • Verschillende Prepaid IoT simkaart bundels mogelijk tot 25 TB
    • Voor de EU is dit t/m 500 GB
    • In NL is dit van 5 GB t/m 25 TB
  • Op basis van KPN-IoT (KPN netwerk in Nederland)
  • Minimaal 2 netwerken per land in Europa
  • Inzage houdbaarheid data en datategoed
  • Bij opwaarderen neemt u uw data & dagen-tegoed mee
  • Automatische refill mogelijk

Houdbaarheid data tegoed

Het datategoed van de Comgate Prepaid IoT SIM is 12 maanden geldig vanaf het moment van activatie.

TARIEVEN:

500MB € 8,75
1GB € 10,29
2GB € 18,15
5GB € 30,86

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »